Tilbage til forsiden Tilbage til forsiden
                     Aktuelt

                     Ledig stillingHjulby
Automatdrejning a/s
Krogvænget 5
5800 Nyborg
Tel. +45 65 36 13 64
Fax +45 65 36 13 44
info@hjulby.dk

Hjulby Automatdrejnings maskinpark bliver løbende forøget og opdateret med den sidste nye teknologi.

Maskinparken består i dag af:

CNC-styrede drejemaskiner

Med præcisionsmaskiner fra TRAUB, Tornos, Schaublin og Index sikrer vi hurtig levering af varer i høj kvalitet. Drejemaskinerne kan klare alle dreje-/fræseopgaver i dimensionerne 1-65 mm fra stang. Maskiner med flere roterende værktøjer og op til 4 værktøjer i indgreb på samme tid, gør os i stand til hurtigt at bearbejde meget komplicerede emner. Derudover giver vores CNC-styrede maskiner mange muligheder for side- og bagbearbejdning, også med c- og y-akse.

CNC-styrede langdrejemaskiner

Langdrejemaskinerne udfører alle opgaver i én arbejdsgang. Det giver en yderst økonomisk produktion og dermed en god pris for kunden. Det er maskiner af typen DECO 2000 med et arbejdsområde fra 1-25 mm. De er særdeles velegnede til mellem/store seriestørrelser, der stiller store krav til tolerancer. Derudover giver de mulighed for tvær- og bagbearbejdning, også forskudt fra emnets centrum.

Efterbehandling

Hjulby Automatdrejning råder endvidere over maskiner til efterbearbejdning. Rensning af produkterne foregår i et renseanlæg med modificeret alkohol. En miljøgodkendt proces, som sikrer, at alle emner er 100% rengjorte og affedtede.

Er der behov for overfladebehandling og hærdning af emner, har vi et tæt samarbejde med godkendte firmaer, hvis kvalitet vi kan stå inde for.

Vores pakkeri sørger for, at ethvert produkt bliver emballeret, så vi undgår skader under transporten.