Målet for Hjulby Automatdrejning er altid at være de bedste til at udføre spåntagende bearbejdning af høj kvalitet i alle materialer. Vi har eksisteret  siden 1948 og enhver løsning bygger på erfaring og kendskab til håndværket.

Dette fundament og de øgede teknologiske muligheder gør det muligt for os at løse et bredt spekter af opgaver. Store såvel som små – enkle såvel som komplicerede.

Perfektion, præcision og pålidelighed

– er vores vigtigste principper. For ved at efterleve dem kan vi altid leve op til kundernes forventninger og krav. Vi leverer løsninger, som er perfekte ned til mindste detalje og garanterer ensartethed ved store seriestørrelser.

Vores maskinpark gør det enkelt for os at have et princip om præcision, som ikke blot gælder i forhold til bearbejdningen af et emne. Korte omstillingstider og stor fleksibilitet gør os i stand til at levere til tiden – hver eneste gang, og ofte fra dag til dag!

Som kunde vil du altid opleve os som pålidelige, for hos os er en aftale en aftale – uanset  om det handler om pris, levering eller kvalitet.

Hjulby.bred.2

Hjulby Automatdrejnings maskinpark bliver løbende forøget og opdateret med den sidste nye teknologi.

Maskinparken består i dag af:

CNC-styrede drejemaskiner

Med præcisionsmaskiner fra TRAUB, Tornos, Schaublin og Index sikrer vi hurtig levering af varer i høj kvalitet. Drejemaskinerne kan klare alle dreje-/fræseopgaver i dimensionerne 1-65 mm fra stang. Maskiner med flere roterende værktøjer og op til 4 værktøjer i indgreb på samme tid, gør os i stand til hurtigt at bearbejde meget komplicerede emner. Derudover giver vores CNC-styrede maskiner mange muligheder for side- og bagbearbejdning, også med c- og y-akse.

CNC-styrede langdrejemaskiner

Langdrejemaskinerne udfører alle opgaver i én arbejdsgang. Det giver en yderst økonomisk produktion og dermed en god pris for kunden. Det er maskiner af typen DECO 2000 med et arbejdsområde fra 1-25 mm. De er særdeles velegnede til mellem/store seriestørrelser, der stiller store krav til tolerancer. Derudover giver de mulighed for tvær- og bagbearbejdning, også forskudt fra emnets centrum.

Efterbehandling

Hjulby Automatdrejning råder endvidere over maskiner til efterbearbejdning. Rensning af produkterne foregår i et renseanlæg med modificeret alkohol. En miljøgodkendt proces, som sikrer, at alle emner er 100% rengjorte og affedtede.

Er der behov for overfladebehandling og hærdning af emner, har vi et tæt samarbejde med godkendte firmaer, hvis kvalitet vi kan stå inde for.

Vores pakkeri sørger for, at ethvert produkt bliver emballeret, så vi undgår skader under transporten.

Miljø

Hjulby Automatdrejning er drevet i overensstemmelse med alle gældende miljøkrav inden for dansk lovgivning. Vi har stor respekt for vores omgivelser og i takt med, at vi udvider vores maskinpark, har vi fokus på vores energiforbrug.

Olie er en uundgåelig del i den spåntagende bearbejdning. Hos Hjulby Automatdrejning opsamles olien, når vi centrifugerer de færdige emner og spånerne. Dermed kan vi genanvende olien og undgå miljøfarligt affald.

Vi kan til enhver tid dokumentere bortskaffelse af produktrester og sørger så vidt muligt for, at de bliver genanvendt. For eksempel bliver alt overskydende metal og spåner solgt til virksomheder, som smelter det om og genanvender det.

Ved at holde alle medarbejdere orienteret om vores miljøpolitik sikrer vi, at vi altid lever op til de gældende miljøkrav.