hjulby cnc kompetencer

For os handler det om mere end metal

“En åben dialog og personlige relationer er vigtige for os i samarbejdet med vores kunder. Det skaber de bedste forudsætninger for de gode resultater. Ud over faste leverancer og dag-til-dag-leverancer deltager vi ofte i udvikling af nye dele og løsninger til produkter. Den tillid er med til at udvikle os som virksomhed.”

Jacob Petersen, CEO
Hjulby CNC Turning 

Pålidelighed og stabilitet

“Vores langvarige samarbejde med Hjulby bygger på pålidelighed og stabilitet, som Hjulby har udvist Nito i mange år med høj kvalitet og nyeste teknologi. Hos Nito har vi brug for fleksibilitet og rådgivning, hvilket indfries med tilfredshed hver dag.”

Vinni Skov
Indkøber

Mere end 10 års nært samarbejde

“Vi startede vores samarbejde med Hjulby for mange år siden, da vi besluttede at outsource en del af vores produktion. Vi har et nært og fleksibelt samarbejde, med en god dialog omkring løsninger i forhold til materialer og priser”.

René Andersen, Indkøbschef
Micro Matic Odense

Fra Kina til Fyn

“Hos Montana har vi erfaret, at der findes kvalitet og fleksibilitet på fyn og nærmere betragtet hos Hjulby, som hverken er bange for Kina eller konkurrencen fra udlandet. Hos Hjulby finder vi tryghed ved fagmanden, der forstår og kan udfordre vores behov i et globalt marked.”

Jan Rasmussen, Sourcing Manager
Montana

Topkvalitet og rådgivning

“Det er let at kommunikere med Hjulby. Her bliver vi altid mødt med kvalificeret rådgivning og forståelse for opgaverne. Derfor er kvaliteten altid i top og til en god pris. Det er vores årelange samarbejde et godt bevis på”.

Casper Laursen, Purchaser
BROEN-LAB