hjulby cnc kompetencer

CNC-automatdrejning

Præcision, fleksibilitet, sikre leveringstider – og miljørigtig håndtering

Med vores avancerede CNC-styrede maskinpark kan Hjulby CNC Turning håndtere både komplicerede og simple emner inden for al spåntagende bearbejdning. Vores CNC-drejebænke har en kapacitet på op til Ø65mm fra stang og en drejelængde på flere hundrede millimeter.

Konkurrencedygtig drejning og fræsning i bedste kvalitet

Alle dreje- og fræseopgaver bliver udført på kvalitetsmaskiner med høj præcision og meget lav fejlkvote. Vi laver målerapporter og alle emner kvalitetstjekkes, efterbehandles og affedtes 100% inden levering. Prisen er konkurrencedygtig, fordi alt produceres i én automatiseret og miljøvenlig arbejdsgang.

Kort og sikker leveringstid

Vores serviceniveau er højt og vi går langt for at imødekomme dine ønsker om dag-til-dag-levering og andre hasteleverancer. Har du brug for lagerhotel kan vi også stå til rådighed med dette.

Kontakt vores rådgiver på telefon 65 36 13 64 og hør mere.

CNC kompetencer detalje
CNC præcision

Lagerførende i metaller

På vores lager i Hjulby har vi flere tusinde varegrupper i vores produktprogram. Vi har årelang ekspertise i bearbejdning af alle typer materialer, som alle er certificerede. Vi tilbyder også produktion i fødevaregodkendte materialer.

  • Rust/syrefast stål
  • Messing
  • Aluminium
  • Bly/svovllegeret automatstål
  • Kobber
  • Plast

Hos Hjulby CNC Turning er rådgivning en selvfølge

Vi sparrer altid med vores kunder omkring optimering af tegninger og materialer inden vi går i gang. Så er du sikker på den optimale løsning hver gang, både i forhold til økonomi, materialer, hastighed og levering.Vi står altid til rådighed og besvarer alle forespørgsler inden for kort tid.
Kontakt os på telefon 65 36 13 64 og lad os få en snak om mulighederne.

Miljørigtig håndtering – naturligvis

Hjulby CNC Turning arbejder konstant efter de højeste standarder inden for miljøhåndtering. Vi har derfor løbende fokus på vores energiforbrug i takt med, at vi udvider vores maskinpark. Olie er en uundgåelig del i den spåntagende bearbejdning. I vores produktion opsamles olien, når vi centrifugerer de færdige emner og spånerne. Dermed kan vi genanvende olien og undgå miljøfarligt affald. Alt overskydende metal og spåner bliver solgt til virksomheder, som smelter det om og genanvender det.

Hos Hjulby CNC Turning sætter vi en ære i at holde alle vores medarbejdere orienteret om vores miljøpolitik, så vi til enhver tid lever op til de gældende miljøkrav.

CNC miljørigtig